Utolsó frissítés: 2024. 01. 26.

Veszélyes hulladék átvétel

A veszélyes hulladékok kezelése többé nem gond
 
A veszélyes hulladékok megfelelő tárolása és eltávolítása egyre égetőbb probléma a vállalatok számára. Vigyázzon, mert súlyos büntetések leselkednek a cégére!
Az Európai Unió különös figyelmet fordít a környezet védelmére, évente százszámra adja ki rendeleteit ebben a témában. Az Ön számára is fontos az élővilág megőrzése? Felelős vállalkozóként tesz a környezetvédelemért?
A veszélyes hulladékok szakszerű kezelésével elkerüli a büntetéseket, és tisztán tartja környezetét.
 
Megoldom a veszélyes hulladékok problémáját! De hogyan?
 
Helyes veszélyes hulladék tárolása
Helyes veszélyes hulladék tárolása​
Előrelátóan dönt, amikor a veszélyes hulladékok kezeléséről gondoskodik. A vállalatok életében a társadalmi és környezeti felelősségvállalás egyre fontosabb. Hiszen a vevők döntését ma már jelentős mértékben befolyásolja az, hogy mennyire környezettudatos az eladó.
 
Sok vállalkozó jár abban a cipőben, hogy szeretné zölddé alakítani vállalkozását, megfelelően megoldani a veszélyes hulla
dékok kérdését, de nem tudja, hogyan fogjon neki.
Komplex rendszert kell kialakítani, hogy minden apró részlet számításba kerüljön, és így legyen egyszerre zöld, környezettudatos és költséghatékony.

 
Gondoskodni kell a veszélyes hulladékok tárolásáról, elszállításáról. Az is nagyon fontos, hogy tudnia kell, mi az, ami veszélyes hulladéknak minősül.
 
Vigyázzon a büntetésekre!
Ha nem foglalkozik megfelelően ezzel a kérdéssel, munkavállalóit is veszélyezteti. A veszélyes hulladékok ártalmas vegyi anyagokat tartalmaznak, a szakszerűtlen kezelés fizikai kárt okozhat, ami akár jogi lépésekhez is vezethet.
 
Természetesen mindenre létezik megoldás, csak tudni kell, hol kell keresni.
 
Jó hír: a hulladékgazdálkodásnak is van szakértője
 
Önnek  nem szükséges megtanulnia a veszélyes hulladékok kezelésének minden csínját-bínját. Nyugodtan foglalkozhat a termeléssel, ahelyett, hogy a papírmunkával és a szállítással menne el az ideje. Cége hulladékát pedig bízza olyan szakemberekre, akik pontosan tudják, mi a megoldás!
 
Helytelen veszélyes hulladék tárolása
Helytelen veszélyes hulladék tárolása
Öntől nem lehet elvárás, hogy naphosszat böngéssze a tudnivalókat és megoldási lehetőségeket a veszélyes hulladék kezelésének kérdéseire, mert ezzel sok értékes időt veszíthet el.
Tudjuk, hogy Önnek az a dolga, hogy vállalkozását még sikeresebbé és még nyereségesebbé tegye. A nap csak 24 órából áll, ebbe pedig nem mindig férhet bele, hogy egy-egy területről mély ismeretet szerezzen.
 
A szakértők gyorsabban elvégzik a feladatot!
Egy profi csapat a vállalat számára mindig előny, hiszen a legfontosabb, hogy a legjobb csapatot válassza ki a feladatra. Ha ez adott, a siker útja ki van kövezve.
 
A hulladékgazdálkodás maga is egy rendkívül sokrétű, összetett feladat, ahhoz, hogy eredményes és hatékony legyen, széleskörű kutatás és tapasztalat szükséges. Tudni kell, melyik típusú veszélyes hulladékot hogyan kell kezelni, mivel érintkezhet, mivel nem, hogyan lehet tárolni és hogyan nem szabad. Ezzel foglalkozik a Rozsdás Kft. már 25 éve.
 
Hulladékgazdálkodás precízen és rutinosan
 
Több évtizednyi gyakorlattal rendelkező hulladékgazdálkodó cégünkben folyamatosan kutatjuk a legjobb megoldásokat, hogy vállalata számára szabályos, környezetbarát hulladékkezelést biztosítsunk.
Olyan cégre szabott, ügyfélközpontú komplex hulladékkezelési szolgáltatást kínálunk, ami már rövid távon is jelentős megtakarításokat hozhat Önnek egy kis odafigyeléssel.
 
Mit kínálunk Önnek?
 • Minden az egybenszolgáltatással levesszük a terhet a válláról. Ne töltse azzal az idejét, hogy szakértőket keres minden egyes probléma megoldására, mi minden hulladékkezelési problémára tudjuk a komplex megoldást!
 • Minősített és biztosított munkavégzést kínálunk
  Helyes veszélyes hulladék tárolása
  Helyes veszélyes hulladék tárolása
  • Környezetszennyezési felelősség biztosítás 50 millió Ft értékben
  • Tanúsítványaink:
   • ISO 9001 minőség irányítási rendszer
   • ISO 14001 környezetirányítási rendszer
 • Nagyfokú pontosság és odafigyelés a munkánk végzése során, mert tudjuk, hogy a veszélyes hulladék nagy környezeti kockázattal jár.
 • Rugalmas szállítás-ütemezés az Ön igényének megfelelően.
 • Költséghatékony megoldások, hogy kasszájának is kedvezzünk
 • Ingyenes tanácsadás és tájékoztatási szolgáltatásunkkal folyamatosan képben lesz a felmerülő jogszabályi változásokról és egyéb kötelezettségekről.
 
Miért válassza a Rozsdás Kft-t?
 
Hisszük, hogy a siker nem állandó, azért folyamatosan tenni kell. Minden cég egyedi, az Öné is, ezért mindig részletekre kiterjedő felméréseket végzünk, módszereink rugalmasak. 100%-ban magyar vállalkozásunk titka ez.
 
Keresztfunkcionális csoporttal dolgozunk, azaz kiváló szakértőkkel fedjük le a veszélyes hulladékok kezelésének minden részfeladatát. Közgazdászaink, ADR tanácsadóink, környezetmérnökeink mind az Ön sikeréért tevékenykednek.
 
Nem kell többé azon gondolkodnia, hogy milyen hulladékot hogyan tárol, mi minden, ehhez kapcsolódó problémát leveszünk a válláról.
 
Olcsó megoldással veszélybe sodorja cégét
Helytelen veszélyes hulladék tárolása
Helytelen veszélyes hulladék tárolása
 

Nem csak jogszabályba ütközhetnek az olcsó ajánlatok, de vevői is elpártolnak Öntől, ha szennyezi a környezetet.
Arról nem is beszélve, hogy ha munkavállalóit is veszélyezteti, súlyos jogi költségek merülnek fel.
 
Alkalmazzon inkább olyan ajánlatcsomagot, ami hosszú távon megéri!
 
Oldja meg egy csapásra a veszélyes hulladékok megfelelő kezelését!
 
Válasszon egy profi céget, mely gyorsan és hatékonyan oldja meg a veszélyes hulladékokat érintő minden problémát.
A Rozsdás Kft-től széleskörű tájékoztatást kap, bármilyen kérdése esetén állunk rendelkezésére.
 
Mégis, mennyibe kerül?
 
Minden céget egyedi esetként kezelünk, ezért pontos árajánlatot személyes konzultáció keretében tudunk Önnek adni.
Elkötelezettségünk mellett költséghatékony megoldásokat kínálunk, és elhivatottak vagyunk, hogy a veszélyes hulladékok odafigyelő kezelésével hozzátegyük a részünket az Ön vállalkozása sikeréhez.
Írjon nekünk, és oldja meg egy szempillantás alatt, egy kattintással hulladékának kezelését!